Grow Your Talent

Pilot talentontwikkelprogramma in de maak
Vanaf medio september gaan UvA en HvA in samenwerking met Talent Factory een pilot voor een talentontwikkelprogramma vormgeven. De doelgroep zijn medewerkers uit de ondersteuning (OBP) tot 36 jaar. Doelen van het programma? Jonge en talentvolle medewerkers zich verder laten ontwikkelen. UvA en HvA kunnen zo op hun beurt talent erkennen en benutten.

Adviseren, rouleren en leren
Als team een organisatievraagstuk op een onbekende afdeling oplossen, tegelijkertijd ervaring opdoen op die nieuwe werkplek, coaching en masterclasses. Dit zijn de uitgangspunten van de te bouwen pilot. De werkgroep kijkt er naar uit om de pilot te gaan realiseren. Streefdatum voor het starten van de pilot is januari 2018.

Voorstel wens jongerennetwerken
Het idee voor het programma komt uit de jongerennetwerken van de HvA en UvA (JongHvA en Jong UvA). Zij zien het traject als een mooie tool om meer uitdaging in werk te creĆ«ren en een impuls aan een loopbaan te geven. Tussen januari en juli 2017 heeft een werkgroep met daarin P&O-medewerkers van beide organisaties en vertegenwoordigers van de jongerennetwerken dit idee verder uitgewerkt. Het voorstel van de werkgroep resulteert nu in het bouwen van de pilot.