• fullslide1

  Talent Factory is ontstaan uit de jongerennetwerken van de HvA en de UvA met als doel het werk binnen de twee onderwijsinstellingen leuker en uitdagender te maken. Om dit te bereiken zijn onderstaande drie projecten ontwikkeld.

Over

TALENT FACTORY IS ONTSTAAN UIT DE JONGERENNETWERKEN VAN DE HVA EN DE UVA MET ALS DOEL HET WERK BINNEN DE TWEE ONDERWIJSINSTELLINGEN LEUKER EN UITDAGENDER TE MAKEN. DE TALENT FACTORY ZET ZICH IN OM BINNEN DE TWEE ORGANISATIES MEER TIJD EN RUIMTE VRIJ TE MAKEN VOOR NIEUWE IDEE√čN, INVESTEERT IN DE ONTWIKKELING VAN EEN ACTIEVE GEMEENSCHAP EN HAALT SCHUTTINGEN NAAR BENEDEN.

OM DIT TE BEREIKEN ZIJN DRIE PROJECTEN ONTWIKKELD, DIE ALLEMAAL RAKEN AAN HET GEVOEL DAT DE WERKNEMER ZICHZELF WIL ONTWIKKELEN EN ZIJN EIGEN (WERK)TIJD WIL (KUNNEN) INDELEN. EEN PROJECTTRAJECT GAAT OVER PROFESSIONALISEREN: ‘GROW YOUR TALENT’, EEN TRAJECT OVER UITWISSELEN VAN KENNIS EN KUNDE: ‘TALENT TRADE’ EN ALS DERDE DE VRIJHEID OM ZELF TE BEOORDELEN WAAR DE KRACHT LIGT VAN MEDEWERKERS EN DAAR IETS MEE TE DOEN: ‘TALENT BOX’.

App Talent Factory


Download de Talent Factory app via

Apple_banner_nw-(1).png   Android_banner_nw-(1).png   
 
Plaats of zoek een klus in de Talent Trade. Vind een collega op basis van expertise en ambities. Blijf op de hoogte van evenementen en het laatste nieuws.
 

Projecten

app_icon.png

Talent Trade

Talent Trade staat voor positieve mobiliteit, kennisdeling en het vergroten van de binding tussen de UvA en HvA en haar medewerkers. Hiervoor hebben we een app en netwerkbijeenkomsten.

Lees meer
medal1.png

Grow Your Talent

Een talentontwikkelprogramma voor de jonge medewerker die zich zo verder kan ontwikkelen en duurzaam inzetbaar blijft.

Lees meer
talentbox_icon.png

Talent Box

Loop jij rond met een innovatief idee waar jezelf energie van krijgt en waar de HvA/UvA ook iets aan heeft? Talent Factory snapt dat hier wel tijd, ruimte en begeleiding voor nodig is. Maak kennis met de Talent Box.

Lees meer

PAK JE RUIMTE

De CAO’s en aparte opgestelde professionaliseringsplannen van de UvA en HvA bieden al mogelijkheden tot (talent) ontwikkeling binnen de organisatie. Deze documenten lees je niet even op je dooie gemakje door. Wij hebben daarom de kernpunten van de doorgroeimogelijkheden van de HvA en UvA voor jullie samengevat en op een rijtje gezet. Hieronder vind je de talentenboodschappenlijstjes van de HvA en de UvA. Dit zijn highlights uit de samenvattingen die je direct daaronder vindt.

HvA Boodschappenlijstje

 • 40 Duurzame Inzetbaarheid-uren per jaar bij een aanstelling van 1 fte
 • Loopbaancoaching bij de HvA Academie van maximaal 5 gesprekken per jaar
 • Traningen bij de HvA Academie: 100% in geld, 75% in tijd vergoed
 • Gemaakte ontwikkelafspraken: 25% tot 75% tijd en tot 100% kosten gedekt
 • 40 professionalisingsuren per jaar voor alle medewerkers vanaf 0,4 fte
Zie hier de achtergrondinformatie

UvA Boodschappenlijstje

 • Tenminste 2 gratis ontwikkelingsdagen per jaar
 • 3 gratis loopbaanadviesgesprekken per 2 jaar via ProActief
 • Gratis trainingen studentbegeleiding via Podium Studentbegeleiding
 • Jaargesprek met Persoonlijk Ontwikkelplan
 • Bij het volgend van een studie: verlof en 50 tot 100% kosten gedekt

Zie hier de achtergrondinformatie